Filip De Vos

Personal Life Coaching NLP Training

NLP en Coaching, Trauma Healing

Personal Life Coaching
NLP Training

0495 612 512   -  

Coaching

Voorbeeld Coaching

De meesten onder ons lopen al wel eens tegen een obstakel aan. Figuurlijk dan. Plots ontdekken we een 'probleem', een 'hindernis', iets vervelend.

Al we daar niets mee aanvangen kunnen die issues groeien tot serieuze obstakels en problemen. Burn-out, depressie, blijvende angst zijn allemaal symptomen die wijzen op niet behandelde issues. Maar het kan ook gaan om een vervelende allergie zoals pollen. Coaching kan dan een uitweg bieden, een stap naar genezing en inzicht.

Let wel: coaching is nooit een vervanging van een medische diagnose of behandeling. Maar het kan wel aanvullend, ondersteunend en genezend zijn.
Mijn coaching is erop gericht mensen inzichten te geven en technieken waar ze zelf mee aan de slag kunnen. Deze technieken zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de NLP.

Ik geloof dat het doel van een goede coach is om een juiste en veilige context te creëren waarbinnen de cliënt zelf zijn problemen leert aanpakken en oplossen.

Elke aanpak is bijgevolg individueel en op maat van de klant.

De sessies vinden plaats in een omgeving gebaseerd op veiligheid en vertrouwen.

Vooraleer een eerste sessie aan te vangen houden we een kennismakingsgesprek om mekaar te leren kennen en onze doelen duidelijk te stellen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Wij kunnen u ook helpen met uw loopbaan en doen dat op een systemische manier, snel en efficient . Wij zijn er van overtuigd dat de kracht van uw intentie de motor van uw verandering is. Wij aanvaarden vdab loopbaancheques.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid.