Filip De Vos

Personal Life Coaching NLP Training

NLP opleiding en training, coaching, nlp practitioner, nlp master practitioner,

Personal Life Coaching
NLP Training

0495 612 512   -  

Wie is Filip De Vos?

Voorbeeld Wie is Filip De Vos?

Al van kinds af aan was ik een erg nieuwsgierig en leergierig individu. Tijdens mijn pubertijd was ik vooral geïnteresseerd in wetenschap maar hoe langer hoe meer ging mijn interesse uit naar de mens an sich. Dat leidde ertoe dat ik een opleiding filosofie startte aan de universiteit. Na een paar jaar werd echter duidelijk dat deze me niet de antwoorden zou geven waar ik naar op zoek was.

Ik stortte me opnieuw op een meer technische richting en studeerde af als geluidsingenieur in Louvain La Neuve. Hoewel ik kort na mijn opleiding al aan de slag kon, bleef de interesse in mensen sluimeren. Mijn nieuwsgierigheid stilde ik door het lezen van boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Op een zeker ogenblik werd mijn interesse gewekt door een radio-uitzending waarin sprake was van Smart Reading. Ik twijfelde geen seconde en schreef me in voor de opleiding waar ik tot op heden nog steeds de vruchten van pluk.

Vooral ook omdat het mijn eerste kennismaking was met NLP. Om in een rustige toestand te komen, maakte onze trainer immers gebruik van een ‘anker’, een voor mij op dat moment nog onbekend begrip. Het prikkelde echter mijn nieuwsgierigheid en een zoektocht op het internet leverde mij snel meer informatie op over NLP, de methodiek waaruit deze term afkomstig was. Dit leidde uiteindelijk tot een eerste effectieve opleiding in NLP.

Intussen ben ik Gecertifieerd Internationaal NLP-trainer, Ericksonian Hypnosis Practitioner

Ik word bovendien gedreven door een drang om naar de kern van de zaak te gaan en uit te zoeken wat nu precies het werkende principe is achter bepaalde technieken. En ook wat de achtergronden zijn in de kennisleer die deze technieken omvat. Door het training volgen aan verschillende instituten, het assisteren bij nog meer instituten en het assisteren van John Grinder ben ik in staat om het NLP model op een unieke wijze uit te leggen en aan te leren.

Blijven evolueren en leren is de boodschap, alleen zo kunnen we vermijden dat we verstarren en denken dat we de wijsheid in pacht hebben. Vandaar ook mijn interesse in o.a. systemisch werk.

Alle wegen leiden naar hetzelfde (of nergens naar), kies dus een weg met een hart. (Vrij naar Carlos Castaneda, de lessen van Don Juan).

opleidingen: Filosofie (VUB), Geluidsingenieur (IAD), NLP practitioner en master practitioner (Het Ontwikkelingsinstituut), Practioner Ericksoniaanse Hypnose (NYT, Anné Linden), Zelfhypnose (Steven Goldstone), Leiderschap en Spiritualiteit (Arctururs, Frits Willemsen), Effectieve Communicatie met een groep (Arcturus, Eric Schneider), NLP Trainer (Arcturus, Eric Schneider), NLP Trainer (ITA, Grinder, Bostic, Caroll), New Code NLP practitioner., Basis Enneagram (Clerinx, Plusquin), , Healing Your Origin systemisch werk (Andrea Wandel), Preverbal Trauma Healing certified (Andrea Wandel), Advanced Preverbal Trauma Healing certified (Andrea Wandel) .

assistentschappen: NLP practitioner en master practitioner (Het Ontwikkelingsinstituut en Arcturus), International NLP practitioner en master practitioner(In2Motivation, Peter Kooyen), gedurende 8 jaar mentor bij internationale traininge van een van de co-ontwikkelaars van NLP

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid.