Filip De Vos

Personal Life Coaching NLP Training

NLP Training, NLP practitioner, NLP Master practitioner

Personal Life Coaching
NLP Training

0495 612 512   -  

Training

NLP Training, NLP practitioner, NLP Master practitioner, speedreading, communication

Voorbeeld Training

Op zoek naar een training die je beter leert communiceren? Een training die inzicht geeft in hoe jezelf denkt en functioneert, hoe anderen denken en functioneren? Hoe je meer in je eigen kracht kan blijven, om beter te presenteren, om sterker te staan in je professionele en privé leven? Of ben je als coach op zoek naar technieken waar je andere mensen mee kan helpen? Een NLP opleiding biedt het allemaal.

Training is voor mij niet een louter persoonlijke overdracht van kennis maar wel het creëren van een context waarbinnen een cursist zich kan ontwikkelen op een manier die hij belangrijk vindt en/of nodig heeft op dat moment.

Tijdens een NLP opleiding, leer je technieken om beter te communiceren, om beter 'contact' te maken en te houden. Je leert jezelf beter kennen, hoe functioneer jij? en hoe functioneert een ander? De opleiding bevat technieken die je kan aanwenden bij het coachen van mensen moest dat jou doel zijn. Maar bovenal evolueer je en kom je meer in harmonie met jezelf. De vruchten van een NLP opleiding pluk je zowel in je privé als in je werk omgeving en bovendien zijn ze duurzaam en blijvend.

Ik heb de eer om te trainen en te assisteren bij verschillende NLP-instituten, in zowel binnen- als buitenland. Hieruit heb ik een aantal inzichten gedistilleerd tot een unieke formule die de sterke elementen uit een aantal stromingen combineert.

Voor langdurige trainingen starten we steeds met een persoonlijk voorafgaand gesprek met de kandidaat cursist om te bepalen of een training het meest geschikt is voor die cursist op dat moment.

Als iemand geld en tijd investeert in een opleiding vind ik het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedereen er het maximum uithaalt.

Voor meer uitleg over een specifieke training: kijk op de agenda.

Quotes van een deelnemer van de laatste NLP practitioner (na 12dagen opleiding):

"Ik heb de opleiding tot NLP Practitioner gevolgd omdat ik mij verder wil ontwikkelen als trainer en coach. En ja, ik heb zeer veel inzichten en technieken gekregen die ik dagelijks kan toepassen. NLP helpt mij om mensen (klanten, deelnemers, cliënten) beter te begrijpen, om hen op een niet-oordelende manier te helpen zich bewust te worden van hun patronen en mogelijkheden. Ik kan hen ook technieken aanreiken om hun doelen te bereiken.

"En ik heb ook zeer veel over mezelf geleerd. De technieken helpen mij om makkelijker beslissingen te nemen en betere beslissingen te nemen, zo blijkt. Ik pas een aantal technieken – ondertussen onbewust – toe in gesprekken met mensen in mijn privé-omgeving en zij ervaren mij als een betere luisteraar. En – mooi meegenomen – ik kan dankzij de tools van NLP veel sneller en efficiënter doordringen tot de kern van de zaak en zo een hoop tijd besparen."

Downloadable files

print screen
Zonder tekst
Met tekst

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.View our privacy policy.